Trädgårdsrum kan man skapa på så många olika sätt. Armeringsmatta är ett helt fantastiskt material att arbeta med. Lätt och relativt billigt kan man ordna till sommarens fikahörna, eller tonåringarnas krypin. (min monter på trädgårdsmässan i Kungälv 2012)

 S&P visste inte vad de skulle göra av den stora ytan framför altanen. Den yttre formen var redan bestämd och klar. Vi enades om en parennrabatt med inslag av buskar och träd. Ett smörgåsbord för bin och fjärilar. En gång med sittplats mitt i hela rabatten blev det också. En helt fantastisk möjlighet att sitta ner mitt i blomsterhavet och lyssna på allt surrande gör denna rabatt till en upplevelse med många dimensioner. Vill du se denna rabatt i verkligheten, eller prata med ägarna om vårt samarbete. Maila mig, så förmedlar jag kontakt.

Ett större projekt hos Mölndalsbostäder där ett antal innergårdar behövde ett kraftigt ansiktslyft. Det är en fröjd att arbeta tillsammans med personalen på området. Ett arbetssätt som ökar chanserna till ett bra slutresultat avsevärt. Här blir det ett par större ljungpartier som kommer börja blomma så fort snön smält bort ända fram tills snön täcker rabatten i december. Hoppas att hyresgästerna på området njuter av färgprakten.

original template joomla