TRÄDGÅRDSDESIGN

När vi gör en trädgårdsdesign kan du välja om vi ska rita hela din trädgård, eller delar av den. Kanske vill du ha hjälp att komponera en perennrabatt med blomning från tidig vår till sen höst. Kanske har du nyss flyttat in i ditt nybyggda hus och har en lerig fyrkant till tomt. Kanske har du nyss köpt en tomt och ska få hem en grävmaskin för anläggningsjobbet. 

Vi gör ett hembesök hos dig och vi går igenom trädgården tillsammans. Vi diskuterar hur ni vill använda er trädgård och vad ni har för behov. Vad ni tycker om och har för stil. Efter detta gör vi en skalenlig ritning, samt ett förklarande dokument. Vi träffas igen för överlämning och genomgång av ritningen. Vid större jobb kan fler träffar under arbetets gång vara att föredra, men ofta kan det mesta avhandlas via telefon och mail.

Första mötet brukar ta ca. 2 timmar och sedan beror timantalet på arbetets omfattning. Vi behöver en skalenlig ritning av tomten som du tillhandahåller. Vill du sedan även ha hjälp med själva anläggningen så bistår vi naturligtvis även med detta.  

Vi tar 495kr/tim ink.moms. Resa tillkommer.

 

ANLÄGGNING

Anläggning är för dig som vill "komma hem till ett färdigt resultat". Design-fasen är redan avklarad och nu är det dags för oss och våra samarbetspartners att utföra jobbet. Vi har bra kontakter med grävmaskinister, jord och växtleverantörer, markstensleverantörer och plattsättare, plåtslagare, snickare. Allt du kan tänka dig. Vi håller i helheten och ser till att allt utförs enligt överenskommen ritning. Det är underarbetet som avgör resultatet, så stor vikt läggs även på det som inte syns.

Har du egna kontakter eller är knuten till avtal med andra entreprenörer samarbetar vi givetvis gärna även med dessa.

Vid denna typ av arbeten är det bra med lång framförhållning. Då kan vi boka in allt som behövs och planera arbetet på ett bra sätt. Kanske vill du tom. åka utomlands medan vi jobbar. Eller kanske du vill ha en offert, för att kunna budgetera inför nästa år. Kontakta oss, så pratar vi mera.

Vi tar 495kr./tim. ink.moms Resor tillkommer.

original template joomla