Rådgivning är för dig som är "gör- det- självare" men inte vet i vilken ända du ska börja. Meningen är att du efter att vi träffats ska veta hur du ska ta dig an ditt projekt och få den trädgård du vill ha. 

För att kunna ge en bra rådgivning kommer vi hem till dig och tillsammans går vi igenom din trädgård. Medan vi går runt gör jag enklare skisser och noteringar som du kan spara som minnesanteckningar för ditt stundande trädgårdsprojekt. Vi hjälper dig med vart växthuset ska stå, vilken som är den rätta placeringen för äppelträdet du fått, eller med att få ett bra flöde. Hur få till trädgårdsrummen? Hur gör jag med en helt platt tomt? 

Du bestämmer hur länge och ingående vi ska vara. Ett minimum är dock 2 timmar för ett bra resultat.  

Om du t.ex. ska anlita ett entreprenadföretag eller har egen personal som skall utföra anläggningsarbetet behöver de sannolikt en skalenligt ritning och tydlig dokumentation. Vi hjälper dig gärna att ta fram detta. Läs mer under design.

Skulle du även vilja ha vår hjälp med hela eller delar av själva utförandet så finns både vi och våra samarbetspartners till för dig.

TIPS: Ge bort två timmars rådgivning till din trädgårdsintresserade vän. En uppskattad och mysig present!

Vi tar 495kr/tim. ink.moms. Resa tillkommer.

original template joomla